Εγγραφές 2020 - 2021

Posted by Nikos 12/09/2020 0 Comment(s)

Φίλες και Φίλοι.,

όσοι επιθυμείτε να μάθετε να παίζετε κάποιον πνευματικό παιχνίδι, ή ήδη παίζετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο Σύλλογο μας και να τύχετε μιας άλλης κουλτούρας και φιλοσοφίας εις ότι αφορά την Εκπαιδευτική Διαδικασία. Με λίγα λόγια σας γνωρίζουμε τα κάτωθι :

 1. Είμαστε ο πρώτος Αθλητικός Σύλλογος στην Ελλάδα που λαμβάνει δυο πιστοποιήσεις για την Εκπαιδευτική του Διαδικασία.
 2. Είμαστε ο πρώτος Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων που υιοθετεί την μέθοδο Βήμα Βήμα και πιστοποιείται πάνω σε αυτή.
 3. Είμαστε ο πρώτος Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων που Διδάσκει πέντε Ξεχωριστά Πνευματικά Αθλήματα, που είναι τα Σκάκι, Backgammon, Go, Domino, Bridge.
 4. Καινοτομούμε σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΠΑΙΔΕΙΑ στον ΒΥΡΩΝΑ, Διδάσκοντας στα Αγγλικά Σκάκι. 
 5. Είμαστε ο πρώτος Σύλλογος που δημιούργησε τμήματα εκμάθησης Πνευματικών Αθλημάτων εξ αποστάσεως.
 6. Συνεργαζόμαστε με ξεχωριστούς συμβούλους (Άννα Μαρία Μπόταρη, Ανδρέας Τζερμιαδιανός, Νικόλαος Γονίδης, Κωνσταντίνος Αγριόπουλος, Πέτρος Ζαζάνης, Ιουλία Τζίβα, Νικόλαος Σορώτος) που είναι αφιερωμένοι στο άθλημα που αγαπούν με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες ατομικές και ομαδικές. Είναι δίπλα μας και χαιρόμαστε που στο ξεκίνημα μας ως Σύλλογος είναι αυτοί που μας δίνουν το φως τους για τον δρόμο της επιτυχίας πρώτα απ΄ όλα βοηθώντας αρχάριους και νεαρούς αθλητές. 
 7. Διαθέτουμε Εντευκτήριο που ακολουθεί όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ώστε να διασφαλίζουμε, ιδανικές συνθήκες προπόνησης.
 8. Αν παραστεί η ανάγκη έχουμε συνεργασία με την πλέον γνωστή πλατφόρμα εξ αποστάσεως Μάθησης 4schools.gr, καθιστώντας την επικοινωνία και την διδασκαλία μια σοβαρή υπόθεση όπως και είναι.
 9. Τελευταίο στην αναφορά, αλλά πρώτο στις καρδιές και τις πράξεις μας είναι το Κοινωνικό έργο του Συλλόγου μας που εκφράζεται, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και ευρύτερα με προσφορά από Τρόφιμα μέχρι Δωρεάν μαθημάτων σε Οργανισμούς όπως η Κιβωτός του Κόσμου.

Χρήσιμες Ερωτήσεις - Απαντήσεις για όποιον θέλει να εγγραφή στο Σύλλογο μας.

 1. Πότε γίνονται οι εγγραφές στον Σύλλογο σας; Καθ' όλη την διάρκεια του έτους γίνονται εγγραφές και δημιουργούνται νέα τμήμα. 
 2. Ποιος έχει δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο σας ; Εγγράφεται όποιος επιθυμεί από 4ετών και άνω, αφού επιλέξει το Άθλημα που του ταιριάζει. Με εξαίρεση τα Bridge - Baclgammon που ξεκινούν από την Ηλικία των 12 σε εμάς, στα υπόλοιπα αθλήματα η επιτρεπτεί ηλικία είναι από 4ετών.
 3. Χρειάζεται να ιδιαίτερες γνώσεις για να εγγραφώ; Καμία γνώση, παρά μόνον διάθεση, θέληση, υπομονή και μελέτη.
 4. Αν είμαι ΑμεΑ, μπορώ να εγγραφώ; Ο Σύλλογος μας με την ίδρυση του σχεδόν τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιούργησε τμήμα ΑμεΑ. Ως εκ τούτου με χαρά δεχόμαστε οποιονδήποτε με ειδικές δεξιότητες να εγγραφεί στο Σύλλογο μας.
 5. Τι Εγγραφή πληρώνω στον Σύλλογο σας; Η Εγγραφή στο Σύλλογο μας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα 30e παράβολο για την εγγραφή στην Ε.Σ.Ο. ώστε οι Αθλητές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημα τουρνουά την αναλαμβάνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.
 6. Ποια η Συνδρομή στο Σύλλογο σας; Η Συνδρομή στο Σύλλογο μας είναι 20e για κάθε Μήνα διδασκαλίας και για όσους Μήνες κάθε άθλημα δραστηριοποιείται.
 7. Αν θέλω να συμμετέχω σε περισσότερα του ενός Αθλήματα, τι πληρώνω; Αθλητής του Συλλόγου που συμμετέχει σε περισσότερα του ενός Αθλήματα πληρώνει Μηνιαία Συνδρομή 30e.
 8. Έχετε ειδικές προσφορές; Αν κάποιος προπληρώνει τον χρόνο έχει έκπτωση 20%, αν πληρώνει σε δυο εξάμηνα έχει έκπτωση 10%. 
 9. Αν είμαι Άνεργος τι πληρώνω; Για Ανέργους, Πολύτεκνους και Πρόσφυγες τα Μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ
 10. Πότε γίνονται οι προπονήσεις; Οι προπονήσεις - μαθήματα γίνονται καθημερινά, ανάλογα το επίπεδο και το άθλημα που ανήκει ο αθλητής. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε οικογενείας το πρόγραμμα μας προσπαθούμε να το κάνουμε ευέλικτο χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο την παρεχόμενη ποιότητα διδασκαλίας. 
 11. Ως Αθλητές του Συλλόγου Συμμετέχουμε σε Τουρνουά και Πρωταθλήματα; Σε κάθε άθλημα λαμβάνουν χώρα Επίσημα Τουρνουά, Μαθητικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ατομικά και ομαδικά, Διασυλλογικοί Αγώνες και βέβαια φιλικά τουρνουά. Φροντίζουμε χωρίς αυτοσκοπούς να συμμετέχουμε σε κάθε δραστηριότητα με πρώτο στόχο να βελτιωνόμαστε συνολικά και ατομικά ως άνθρωποι πάνω απ' όλα.

Σημαντικό : Όλα τα Αθλήματα έχουν Τμήματα Αρχαρίων, Προχωρημένων και Αγωνιστικά. Κάθε Αθλητής αξιολογείται με την είσοδο του στον Σύλλογο, έτσι ώστε να τοποθετηθεί στο τμήμα που πρέπει με τον Σύμβουλο που πρέπει. Η αξιολόγιση του συνεχίζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος και έτσι γίνεται αντιληπτή η πρόοδος του και η συνέχεια της προσπάθειας του.  

Ετικέτες: Εγγραφές